perjantai 22. helmikuuta 2008

Kuumottavia tunnelmia

Ensimmäinen kirjoitus The Zombin blogiin, jossa tulemme kertomaan kokemuksia keikoilta, studiosta ja ihan mistä vaan mikä liittyy bändiin - tai sitten ei. Kaikki ryppyotsaiset ihmiset voivat painua nyt vittuun sillä blogi saattaa täyttyä erittäin huonoista vitseistä ja absurdeista tilanteista.

Uusi kitaristi, uudet kujeet. Andre on jo nyt osoittanut kykynsä vaikka on ollut bändissä vasta muutaman viikon. En oikeastaan tiedä kuinka hyvin se soittaa, mutta ainakin näin muuten varsin kyvykäs kaveri. Viime viikonloppuna kikkeli vähän vilahteli baarissa minkä jälkeen jouduimme suorittamaan ennenaikaisen poistumisen. Toisena iltana pippeli pysyi piilossa, mutta ilmeisesti se on jokin tasapainottava elin ja pitää olla kännissä ulkona sepaluksesta, koska nyt Andre ei pysynyt pystyssä. Kuukauden darwin award menee kuitenkin vasta eilisien tapahtumien jälkeen Andrelle.

Andre lainasi eilen basisti-Villen autoa käydäkseen tikkaamassa kyljen ihon alle mustetta. Ajeli omissa maailmoissaan kunnes taivas välähti. Sekunnin jälkeen Andre tajusi, että kyseessä olikin liikennekamera eikä salama. Andre nerokkaana ihmisenä päättää kääntyä ympäri ja ottaa selville missä se kamera oikein on. Hetken ajettuaan Andre kääntyy takaisin sinne suuntaan minne ikinä oli menossakaan. Andre koittaa tiukasti tähystellä kameraa, mutta sitä ei näy missään kunnes taas valo välähtää. Siinä on varmaan poliisilla naurussa pitelemistä kun se alkaa selaileen niitä kuvia ja näkee saman auton kahteen kertaan ajamassa kauhealla raivolla kameran ohi.

Huomenna keikka Nosturissa. Ollaan toki hyvin valmistauduttu keikkaan eli treenattu vähän.

-Ville V.

Ei kommentteja: